DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE
Pagina 1 din 5 • Impartiti •
Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5 
DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE
Unii spun ca exista, altii o neaga cu vehementa.
Unii spun ca au trait-o, altii n-au intalnit-o niciodata.
Exista? Ati intalnit-o? Credeti in ea?
Unii spun ca au trait-o, altii n-au intalnit-o niciodata.
Exista? Ati intalnit-o? Credeti in ea?

pitulicea- 6

-
Data de inscriere: 11/11/2009
Re: DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE
Eu sunt printre cei care o neaga. Nu cred in dragoste la prima vedere.
Exista o atractie, ce poate fi confundata cu dragostea, dar nu e dragoste. E pasiune.
Dragostea are nevoie de timp, de sentimente profunde.... de cunoastere.
Exista o atractie, ce poate fi confundata cu dragostea, dar nu e dragoste. E pasiune.
Dragostea are nevoie de timp, de sentimente profunde.... de cunoastere.

pitulicea- 6

-
Poate exista.Ce sigur poate fii si ce am simtit eu a fost o atractie puternica fata de ce mi-a "sarit "in ochii la cealalta pesoana , , niste ochi care m-au impresionat profund, un zambet mai altfel .Depinde foarte mult si de starea de spirit in care te afli si de aici pana la dragostea adevarata e doar un pas asta daca si cealalata persoana iti impartaseste sentimentele si e la fel impresionat .Normal ca dragostea adevarata are nevoie de timp pe cand cea la prima vedere doar de cateva secunde .

oli- 6

-
Data de inscriere: 19/12/2010
Cateva secunde, care vor trece foarte repede
Nu-s de acord cu tine.... De fapt, nu cu tine, ci ideea de a numi dragoste un sentiment care e atat de trecator.
Spui tu "normal ca dragostea adevarata are nevoie de timp pe cand cea la prima vedere doar de cateva secunde"
Prin urmare, cea de-a doua e o dragoste falsa
Exact ce spuneam si eu
Dragostea adevarata e cea care dureaza in timp, care se naste, se maturizeaza si imbatraneste fara a muri.
Dragostea la prima vedere e o pasiune, care se poate transforma in dragoste (dupa un timp), sau poate muri asa cum s-a nascut.
Nu-s de acord cu tine.... De fapt, nu cu tine, ci ideea de a numi dragoste un sentiment care e atat de trecator.
Spui tu "normal ca dragostea adevarata are nevoie de timp pe cand cea la prima vedere doar de cateva secunde"
Prin urmare, cea de-a doua e o dragoste falsa
Dragostea adevarata e cea care dureaza in timp, care se naste, se maturizeaza si imbatraneste fara a muri.
Dragostea la prima vedere e o pasiune, care se poate transforma in dragoste (dupa un timp), sau poate muri asa cum s-a nascut.

pitulicea- 6

-
sefa, da cum se naste dragostea aia adevarata? nu e cumva chiar dragostea la prima vedere?

tegeusa- 5

-
Data de inscriere: 13/04/2011
Am explicat mai sus.... Din atractia aceea de moment se poate naste dragostea, dar aceea nu-i decat ATRACTIE!
Asa vad eu lucrurile. Nu am pretentia ca le vad corect
Asa vad eu lucrurile. Nu am pretentia ca le vad corect

pitulicea- 6

-
Eu n-am avut onoarea, insa cred ca exista, cred ca poti sa privesti un om si sa vezi in adancul sufletului lui din prima privire si sa te indragostesti fulgerator.
Cred eu ca pot sa-mi dau seama dintr-o privire ce fel de om este cel pe care-l am in fata si am mai intalnit persoane care-si dau seama imediat cum sunt altii si stau sau nu de vorba cu cel/cea in cauza (nu ma refer la dragoste, ci la alte scopuri). De obicei instinctul nu ma inseala si mizez pe faptul ca stiu cu cine am de-a face, atunci cand realtionez cu cineva, stiu daca merita efortul sa incerc sa fac ceva, sau caut pe altcineva. Repet, ma refer la alt fel de relatii, nu la dragoste, in privinta asta nu am incercat sa aplic teorema cu pricina, ca n-am avut de ce. Dar in mod similar cred ca functioneaza si partea de dragoste la prima vedere: se poate.
Cred eu ca pot sa-mi dau seama dintr-o privire ce fel de om este cel pe care-l am in fata si am mai intalnit persoane care-si dau seama imediat cum sunt altii si stau sau nu de vorba cu cel/cea in cauza (nu ma refer la dragoste, ci la alte scopuri). De obicei instinctul nu ma inseala si mizez pe faptul ca stiu cu cine am de-a face, atunci cand realtionez cu cineva, stiu daca merita efortul sa incerc sa fac ceva, sau caut pe altcineva. Repet, ma refer la alt fel de relatii, nu la dragoste, in privinta asta nu am incercat sa aplic teorema cu pricina, ca n-am avut de ce. Dar in mod similar cred ca functioneaza si partea de dragoste la prima vedere: se poate.

seaman65- 5

-
Data de inscriere: 17/05/2011
Eu stiu ca exista dragoste la prima vedere. Am patit-o de mai multe ori; a durat , intr-adevar, cateva zile , cu exceptia unei dati in care a durat 3 ani. Mereu asa m-am indragostit; exista o clipa magica in care il cunosti pe celalalt si simti ca si el te cunoaste si te accepta.... clipa poate sa tina sau nu, uneori se prelungeste, alteori nu. Asta, repet, in cazul meu.

tegeusa- 5

-
O atractie care a durat cateva zile o numesti dragoste?????_________________
Daca dragoste nu e, o facem!

pitulicea- 6

-
De ce nu ?
Daca a trait clipa la maxim?
Daca a trait clipa la maxim?

oli- 6

-
Data de inscriere: 19/12/2010
Sefa, dragoste se numeste de la 2 saptamani in sus?

tegeusa- 5

-
No...ce sa mai zic?
Cand o sa intalniti un om pe care sa-l vreti pentru toata viata.... sa-l iubiti indiferent prin cat de multe ati trecut sau cat de grea a fost viata impreuna cu el, atunci o sa intelegeti ce spun
Atunci o sa intelegeti diferenta dintre iubire si pasiune.
Iubirea e una... nu doua, nu trei, nu mai multe (una la cateva zile).
Spun asta pentru ca si eu am avut impresia, mult timp, ca am iubit mai multi barbati. Abia acum, cand traiesc iubirea adevarata, imi dau seama ca acelea n-au fost iubiri. Iubirea n-are plural.
Cand o sa intalniti un om pe care sa-l vreti pentru toata viata.... sa-l iubiti indiferent prin cat de multe ati trecut sau cat de grea a fost viata impreuna cu el, atunci o sa intelegeti ce spun
Iubirea e una... nu doua, nu trei, nu mai multe (una la cateva zile).
Spun asta pentru ca si eu am avut impresia, mult timp, ca am iubit mai multi barbati. Abia acum, cand traiesc iubirea adevarata, imi dau seama ca acelea n-au fost iubiri. Iubirea n-are plural.
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Mar 25 Oct 2011 - 13:38, editata de 1 ori

pitulicea- 6

-
sefa, dar daca, prin absurd, te vei desparti de iubitul tau de acum? va inceta automat sa fie el iubirea ta adevarata? nimic nu tine o vesnicie, oamenii se schimba. chiar si un munte se erodeaza... putem spune ca sentimentele nu?

tegeusa- 5

-
Nu, nu v-a inceta. Tot el va ramane iubirea mea, chiar daca m-as hotari sa impart, la un moment dat, viata cu altcineva.
Se schimba si sentimentele, fireste.... d'aia nu rezista nici dragostea la prima vedere. Ori dispare, ori se transforma
Se schimba si sentimentele, fireste.... d'aia nu rezista nici dragostea la prima vedere. Ori dispare, ori se transforma

pitulicea- 6

-
dragoste la prima vedere
buna seara si scuze de interferenta in discutie!
opinie personala, fara comentarii ulterioare: nu cred ca exista dragoste deloc. sunt numai interese materiale si sexuale, in ce ordine doriti dvs. am patit-o prea tare si prea de multe ori ca sa mai cred in dragoste.
dar va doresc la toti extrem de multa bafta in dragoste si sper ca toti sa credeti in ea in continuare, pentru ca e ok sa fii fericit macar un timp limitat, daca mai mult nu se poate.
cu respect,
catalin
care nu stie sa scrie corect gramatical si care banuieste ca i se va interzice din nou accesul pe blog, caz in care nu mai revine
opinie personala, fara comentarii ulterioare: nu cred ca exista dragoste deloc. sunt numai interese materiale si sexuale, in ce ordine doriti dvs. am patit-o prea tare si prea de multe ori ca sa mai cred in dragoste.
dar va doresc la toti extrem de multa bafta in dragoste si sper ca toti sa credeti in ea in continuare, pentru ca e ok sa fii fericit macar un timp limitat, daca mai mult nu se poate.
cu respect,
catalin
care nu stie sa scrie corect gramatical si care banuieste ca i se va interzice din nou accesul pe blog, caz in care nu mai revine

eu- 1

-
Data de inscriere: 16/05/2011
Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5 
Subiecte similare» Statusuri de Dragoste !
» Dragoste la prima vedere
» Event de paste : Prima surpriza !
» Prima zi de Metin2...
» Dragoste Infinita
» Dragoste la prima vedere
» Event de paste : Prima surpriza !
» Prima zi de Metin2...
» Dragoste Infinita
Pagina 1 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum