Prietenie dincolo de virtual 5 5 14

Prietenie dincolo de virtual

Pagina 1 din 4 1, 2, 3, 4  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Prietenie dincolo de virtual

Mesaj  odadrian la data de Mar 3 Mai 2011 - 10:39

Ce este prietenia? Socializare sau redefinirea acestui cuvânt? Cred că redefinire... A căuta o prietenie pe net, după unele experienţe avute, mi se pare o tentativă frumoasă şi cu farmecul riscului, dar şi cu negativismele acestei căutări... Oare de ce depinde un Da spus sincer? de poză, de ce scrii, de cine eşti cu adevărat, de aşteptările fiecăruia? De unde începe cunoaşterea? Dintr-un mesaj sau mai multe sau dintr-un dialog face to face? Şi până să ajungi la dialog, trebuie să treci nişte teste, examene, şi acestea au loc în virtual, dar virtualul este aparent, şi un început de drum se poate sfârşi când nici nu a început...
Încerc aici, mi s-a recomandat, poate voi găsi o prietenie... Şi apoi redefinirea ei... Cine vrea să cunoască pe altcineva o face! Eu aş vrea să cunosc pe cineva... Am multe de spus, mult de dăruit, locul de lângă mine este gol... Pot scrie că Azi, şi Ieri, şi mai alaltăieri am locuit şi locuiesc cu Absenţa. Dar sunt optimist! Cred că nu toate lucrurile sunt întâmplătoare, că există semne şi ele pot fi recunoscute.

odadrian
1
1

masculin Mesaje: 6
Data de inscriere: 02/08/2010

Sus In jos

Re: Prietenie dincolo de virtual

Mesaj  mrs nobody la data de Mar 3 Mai 2011 - 11:15

uneori nu iti este de ajuns o viata pentru a cunoaste pe cineva, dar poate ca fiecare din noi trebuie sa pastram un loc ascuns, numai al nostru, in care sa fim doar cu noi
cred ca o prietenie virtuala s-ar defini ca si o prietenie reala, numai ca riscul de a fi gresit inteles este mai mare decat atunci cand te intalnesti cu cineva fata in fata si de aceea cred ca este nevoie de mai multa toleranta, aici, unde un zambet este un emoticon, iar semnele de punctuatie sunt uneori sarite

mrs nobody
5
5

feminin Mesaje: 7663
Data de inscriere: 18/08/2010

Sus In jos

Mesaj  Polaris la data de Mar 24 Mai 2011 - 16:59

Nu stiu daca mi-am incadrat corect in acest topic nedumerirea mea. Vreau sa cer parerea celorlalti daca cumva am depasit limita bunului simt sau am incalcat regulamentul forumului. Vorbesc de postarile me cu referire stricta la o alta persoana de aici. Am considerat ca ma pot exprima liber, indiferent ce am de spus atat timp cat ma incadrez in anumiti parametrii. Mi-a placut atmosfera de pe forum inca de la inceput. Intre timp pentru mine si acea persoana, lucrurie eu luat o intorsatura putin diferita. Indiferent de raporturile dintre noi trebuia sa ne exprimam liber si asa am procedat, chiar daca din cand in cand am fost off-topic.
Vreau sa stiu daca postarile mele au deranjat cumva. Daca - da, fara nici o problema, ma voi retrage asa cum am venit. Va multumesc.

Polaris
2
2

masculin Mesaje: 167
Data de inscriere: 07/05/2011

Sus In jos

Mesaj  mrs nobody la data de Mar 24 Mai 2011 - 17:04

hei, polaris, pe mine nu m-ai incurcat cu nimic Smile

mrs nobody
5
5

Sus In jos

Mesaj  Tizona la data de Mar 24 Mai 2011 - 17:10

Nici pe mine. Smile

Tizona
4
4

feminin Mesaje: 4741
Data de inscriere: 04/09/2010

Sus In jos

Mesaj  pitulicea la data de Mar 24 Mai 2011 - 19:26

De ce sa deranjeze? Smile Fiecare scrie ce simte (in masura in care simte nevoia sa-si exprime simtamintele) si ce gandeste (in masura in care doreste sa-si faca cunoscute gandurile).
Relatia ta extra-forum, ca sa-i spun asa, nu cred ca afecteaza pe cineva, in afara de voi doi Smile
Pe mine, cand m-a deranjat ceva, ti-am spus....si n-avea legatura cu forumul.....
Very Happy

pitulicea
6
6

feminin Mesaje: 82247
Data de inscriere: 11/11/2009

Sus In jos

Mesaj  ionutz72 la data de Joi 2 Iun 2011 - 18:40

...prietenia se leaga inexplicabil...ca atractzia universala...din instinc stii cu cine potzi fi sau cu cine nu...prieteniile sunt rare,pline,ireversibile cateodata...tu,dincolo de atatea fire si toate alte circuite vei stii daca imi potzi fi prieten sau nu...pentru mine nu conteaza de esti sarac sau bogat,frumos sau urat,conteaza sa fii tu...un prieten de incredere/un el sau o ea...nu are importantza alte aspecte

ionutz72
4
4

masculin Mesaje: 1911
Data de inscriere: 26/11/2010

Sus In jos

Mesaj  EmmaD la data de Joi 2 Iun 2011 - 18:52

ionutz72 a scris:...prietenia se leaga inexplicabil...ca atractzia universala...din instinc stii cu cine potzi fi sau cu cine nu...prieteniile sunt rare,pline,ireversibile cateodata...tu,dincolo de atatea fire si toate alte circuite vei stii daca imi potzi fi prieten sau nu...pentru mine nu conteaza de esti sarac sau bogat,frumos sau urat,conteaza sa fii tu...un prieten de incredere/un el sau o ea...nu are importantza alte aspecte

in virtual chiar nu conteaza, esti cine vrei sa fii, dincolo insa e mai greu. realul invadeaza cu toate aspectele lui, placute sau mai putin placute. nu cred ca prieteniile virtuale supravietuiesc in real.

EmmaD
2
2

feminin Mesaje: 129
Data de inscriere: 01/06/2011

Sus In jos

Mesaj  mrs nobody la data de Joi 2 Iun 2011 - 19:05

si in virtual esti cine poti fi Smile

mrs nobody
5
5

Sus In jos

Mesaj  EmmaD la data de Joi 2 Iun 2011 - 19:13

asta spuneam, si de multe ori nu concorda cu realitatea

EmmaD
2
2

Sus In jos

Mesaj  seaman65 la data de Joi 2 Iun 2011 - 21:05

Adica fiecare este cu doua fetze? Una reala si alta virtuala? Se poate...

seaman65
5
5

masculin Mesaje: 8281
Data de inscriere: 17/05/2011

Sus In jos

Mesaj  mrs nobody la data de Joi 2 Iun 2011 - 21:34

eu am zis ca nu Smile

mrs nobody
5
5

Sus In jos

Mesaj  EmmaD la data de Joi 2 Iun 2011 - 21:57

seaman65 a scris:Adica fiecare este cu doua fetze? Una reala si alta virtuala? Se poate...

nu toti, dar nu poti nega ca exista si "cu 2 fete" confused

EmmaD
2
2

Sus In jos

Mesaj  Nana_Duval la data de Joi 2 Iun 2011 - 22:32

da-i omului o masca si el iti va spune adevarul- O wilde

Nana_Duval
5
5

feminin Mesaje: 7048
Data de inscriere: 30/03/2011

Sus In jos

Mesaj  seaman65 la data de Joi 2 Iun 2011 - 22:45

Eu unul incerc sa fiu eu insumi in toate situatiile. Nu joc un joc pe net, ca sa ma ascund dupa un avatar care arata perfect. Sunt eu, asta sunt, cui nu-i place sa nu se uite, sa nu stea de vorba cu mine. Nu am pretentia ca toti sa fie la fel, sa fie de acord cu mine (traieste si lasa si pe ceilalti sa traiasca), sunt de acord ca pot gresi si subnt gata sa urmez si drumul altuia, daca ma convinge ca are dreptate. Deci nu vad rostul sa fiu altfel in lumea virtuala.
E pacat ca nu toti gandesc la fel, dar n-o sa schimbam noi oamenii.

seaman65
5
5

masculin Mesaje: 8281
Data de inscriere: 17/05/2011

Sus In jos

Pagina 1 din 4 1, 2, 3, 4  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum